0

Algemene Voorwaarden

JippieJey hanteert de volgende Algemene Voorwaarden:

ALGEMEEN

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van JippieJey. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van JippieJey. JippieJey behoudt zich het recht voor haar algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen. De algemene voorwaarden die op www.JippieJey.nl te vinden zijn, zijn op dat moment van kracht.

LEVERING

Doordat JippieJey ook artikelen met de hand maakt zijn ze uniek, mochten er meerdere artikelen van het zelfde exemplaar gemaakt worden dan zouden er onderling kleine verschillen kunnen zijn. JippieJey verzend na betaling binnen 48 uur.Wanneer er een handgemaakte bestelling op verzoek wordt gemaakt hanteert JippieJey daar tenminste 10 werkdagen voor. De gestelde levertermijn is een een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De levering vind plaats zo lang de voorraad strekt, mocht er een artikel niet meer leverbaar zijn dan stelt JippieJey u daarvan op de hoogte. JippieJey draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen.JippieJey behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst ten allen tijde te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

VERZENDING

JippieJey verzend de artikelen via tnt –post als de betaling ontvangen is. Er wordt een bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant. JippieJey  verstuurt haar artikelen netjes en deugdelijk. JippieJey kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal en beschadiging van uw bestelling tijdens de verzending. JippieJey hanteert een verzendtarief van € 3,50. Wanneer u een pakket naar het buitenland wilt laten zenden neemt u van te voren even contact met ons op om de juiste verzendkosten te bepalen. JippieJey verzend van maandag tot met vrijdag.

PRIJZEN

De prijzen die u ziet bij JippieJey zijn vaste prijzen . Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro en zijn incl btw en excl verzendkosten.

BETALING

De betaling kan op 2 manieren geschieden, via Ideal of door vooraf over te maken. Het verschuldigde bedrag dient binnen 8 dagen te zijn voldaan. De artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Op de 5de dag zal JippieJey dmv mail u verzoeken aan te geven of de betaling onderweg is. Indien het bedrag van de bestelling na deze periode niet voldaan is vervalt de overeenkomst en gaan de artikelen weer terug de winkel in. Als de betaling binnen is worden de artikelen binnen 48 uur verzonden, tenzij anders overeengekomen, hiervan wordt een bevestiging verstuurd per mail.

RETOURNEREN

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen heeft u het recht om de artikelen binnen 7 dagen te retourneren. JippieJey dient van de retourzending op de hoogte te worden gebracht per email. De kosten voor de retourzending zijn altijd voor de koper. De retour te zenden artikelen dienen in originele en ongeschonden staat te zijn. Ongefrankeerde retourzendingen en rembourszendingen worden niet geaccepteerd en komen retour afzender. Na ontvangst  en waarneming van de ongeschonden en ongebruikte staat van de retourzending stort Jippiejey het aankoop bedrag z.s.m en uiterlijk binnen 30 werkdagen retour op uw bankrekening. De haaraccesoires kunnen niet geruild worden i.v. de hygiëne

KLACHTEN EN VRAGEN

Met klachten en of vragen kunt U zich ten alle tijden ,via e-mail, melden bij JippieJey, info@jippiejey.nl JippieJey streeft naar tevreden klanten, mocht er onverhoopt een klacht zijn dan worden wij daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing worden gezocht.

DISCLAIMER

JippieJey kan helaas niet instaan voor eventuele kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen.U moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt. 

Copyright 2021 JippieJey Webdesign by RETO